Лукашенко дав курйозну пораду білорусам - як пережити важкі часи
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко дав курйозну пораду білорусам - як пережити важкі часи

Лукашенко дав курйозну пораду білорусам - як пережити важкі часи
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у країні безліч різноманітних вакансій навіть в умовах пандемічної кризи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

За його словами, важки часи білоруси можуть пережити навіть завдяки небажаній роботі.

"Підтримувати будемо тих громадян, які сьогодні потребують підтримки. Якщо людина втратила роботу або ж у неї немає сьогодні якоїсь прийнятної роботи, то вакансій достатньо, зокрема й у Мінську. І цей непростий час людина повинна спокійно прожити, влаштувавшись на іншу роботу. Можливо, не зовсім прийнятну та улюблену їй", - пояснив Лукашенко.

У вівторок, 12 травня, білоруський лідер головував на нараді щодо указу про соціальну підтримку окремих категорій громадян. Серед них ті, хто втратив роботу через епідемію коронавірусу COVID-19.

Лукашенко поставив вимогу зберегти трудові колективи у сьогоденних умовах.

"Усіляко необхідно зберегти трудові колективи. Ця моя вимога залишається незмінною", - підкреслив він.

Нагадаємо, Лукашенко неодноразово відзначається дивакуватими заявами щодо поширення COVID-19. Наприклад, нещодавно президент радив лікувати усі хвороби, зокрема й коронавірусну, працею у полі на тракторі. Водночас нібито необхідно ходити у лазню та можна випивати трохи спиртного.

Станом на 12 травня у Білорусі підтвердили майже 24 тисячі випадків коронавірусу. У країні майже не вводили обмежень для стримання епідемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський лідер Олександр Лукашенко відзначився новим скандальним випадом проти України. 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, він забув про внесок українців, мільйони яких віддали свої життя заради миру. Але президент Білорусі у своєму привітанні зі святом, зокрема адресованому голові Росії Володимиру Путіну, згадав тільки білорусів і росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?