Лукашенко лякає народ початком війни в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко лякає народ початком війни в Білорусі

Лукашенко лякає народ початком війни в Білорусі
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав лякати свій народ та владу на місцях повторенням українського сценарію в республіці. Окрім того, скандальний політик закликав своїх поплічників зробити висновки з після виборчих протестів 2020 року, щоб не допустити війни.

Джерело: білоруське держвидання  БелТА  та наближений до Лукашенка Telegram-канал "Пул першого"

Лукашенко боїться початку війни в Білорусі - лякає народ і владу

Якщо ми не зробимо висновку з того, що сталося у 2020 і після, ми зробимо великий крок до українських подій. Але нам буде складніше, ніж Україні. Я вас не лякаю – ви ж знаєте, що я просто так не кажу. Дорогі мої, не дай Боже почнеться якась заварушка, ви ж розумієте, що ми (влада – ред.) підемо попереду. І не факт, що я з автоматом ось тут бігатиму – ви побіжете попереду, - звернувся нелегітимний президент до білоруських чиновників.

Окрім того, диктатор іронічно поцікавився, чи хочуть цього його підлеглі, зазначивши, що сам він не хоче. Також Лукашенко публічно почав вимагати "зачистити суспільство" від політично заангажованих людей у некомерційних організаціях.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Виявляється, ці НКО, товариства захисту собачок, котів, тварин ніколи нікого не захищали. І не збиралися захищати. Під цією модною вивіскою нам підкидали – а ми раділи! – політично заангажованих людей. Керівникам платили чимало, вони туди збирали і теж потроху платили, знаєте, яких людей. Які були суспільством викинуті на узбіччя, причому справедливо викинуті. І ось вони виплеснулися у перших рядах у 2020 році, - цинічно збрехав Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?