Лукашенко поставив Путіну умову щодо об'єднання Білорусі та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко поставив Путіну умову щодо об'єднання Білорусі та РФ

Лукашенко поставив Путіну умову щодо об'єднання Білорусі та РФ
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що як і раніше підтримує ідею створення союзної держави з Росією, однак у двох країн повинні бути рівні умови, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Білорусь зберігає абсолютну відданість ідеї союзного будівництва. Хочу, щоб це перш за все почули наші прихильники і опоненти в Російській Федерації. При цьому основний принцип даного проекту - рівні умови для наших співгромадян і суб'єктів господарювання. На інших принципах союз неможливий", - додав він.

Білоруський лідер зазначив, що принцип рівних умов має неухильно дотримуватися.

"Постулат суверенітету також залишається для Білорусі непорушним", - зазначив білоруський президент.

Також Лукашенко сказав, що "історично найширше поле для взаємодії" у Білорусі склалося з Росією, але через це ж є багато постійно виникаючих питань, зокрема, в економічній сфері.

Як відомо, найбільш проблемною темою Білорусі і Росії є податковий маневр в нафтовій сфері. Але є ще багато нюансів в двосторонніх союзних відносинах Москви і Мінська, в тому числі по тематиці розвитку Союзної держави РФ і Білорусі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко заявляв про те, що Росія більше не братська держава, але залишається ключовим зовнішнім партнером для Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?