Лукашенко пояснив, чому «наглухо» закрив кордон з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Лукашенко пояснив, чому «наглухо» закрив кордон з Україною

Лукашенко пояснив, чому «наглухо» закрив кордон з Україною
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що був змушений значно посилити кордон з Україною через потік зброї, який хлинув з Донбасу. Про це білоруський лідер повідомив вчора у Мінську на міжнародній антитерористичній конференції, передає ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

«Ми змушені були зі своїми братами, близькими людьми повністю закрити кордон наглухо, ще більше ніж із Північноатлантичним блоком, який для нас завжди, з давніх часів, нібито здавався ворогом номер один», – заявив Лукашенко.

За словами білоруського лідера, Мінськ не очікував такого великого потоку зброї, що йде через кордон з Україною. При цьому він не уточнив, про які обсяги чи кількість випадків йдеться.

«Хлинув потік зброї. Ну, а там, де зброя у руках у звичайних людей і особливо... націоналістично налаштованих – чекай терроризму», – додав Лукашенко.

Також «батька» заявив, що посилення контролю на кордоні з Україною – це «найстрашніше... і поки триває».

Нагадаємо, що вчора, під час спілкування з білоруськими школярами, Олександр Лукашенко розповів, що не їздить на велосипеді через те, що «Володя Зеленський все зіпсував». Президент пояснив, що якби він сів на велосипед, то всі відразу почали б казати, що він копіює Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?