Лукашенко розраховує на допомогу Путіна з переозброєння білоруської армії
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко розраховує на допомогу Путіна з переозброєння білоруської армії

Лукашенко розраховує на допомогу Путіна з переозброєння білоруської армії
Джерело:  ТАРС

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що розраховує на підтримку президента Росії Володимира Путіна в питанні переозброєння білоруської армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


На нараді про проблеми та перспективи розвитку білоруської науки Лукашенко заявив, що після того, як в Санкт-Петербурзі стався теракт, "президенти підійшли до обговорення питань безпеки дуже серйозно, домовившись робити спільні заходи в цьому напрямку".
"У Бішкеку ми продовжимо цю розмову. І на Вищій держраді ми також, крім питань сільського господарства, поставок продукції в Росію, промислової кооперації будемо обговорювати питання безпеки і оборони, особливо в світлі майбутніх навчань "Захід-2017". Хочу їх (Росію) посунути до того, щоб вони все-таки надавали нам підтримку з переозброєння білоруської армії", - сказав президент Білорусі.

Читайте також: Вони ж близнюки: Лукашенко повеселив мережу заявою про Путіна
"До того ж переозброєння або за їх рахунок, або за малу ціну. Ми не зможемо за нинішнє озброєння з наших коштів платити: у нас немає ні нафти, ні газу, а це в основному джерела переозброєння", - зазначив Лукашенко.
Він додав, що Рада безпеки Білорусі визначила, якого озброєння потребує білоруська армія, про це він повідомив своєму російському колезі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Росія і Білорусь не змогли домовитися про ціну на газ під час переговорів прем'єрів двох країн, і Мінськ отримав від Москви рахунок на 700 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?