Лукашенко терміново збирається до Путіна - уже відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко терміново збирається до Путіна - уже відома причина

Лукашенко терміново збирається до Путіна - уже відома причина
Джерело:  online.ua

Анонімні джерела в Кремлі повідомили виданню "РИА Новости", що білоруський диктатор Олександр Лукашенко екстрено збирається на переговори до очільника Кремля Володимира Путіна. За попередніми даними, вони відбудуться в Москві уже за декілька днів. Цю неочікувану новину вже встиг прокоментувати речник російського президента Дмитро Пєсков. Він почав стверджувати, що питання злиття або поглинання Росією Білорусі не стоїть на порядку денному майбутнього візиту Олександра Лукашенка до Москви. За словами представника Кремля, обговорюватися буде інтеграція в межах Союзної держави. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Жодних злиттів, поглинань і так далі бути не може як результат візиту. Це абсолютна нісенітниця. Візит важливий, особливо з урахуванням тих днів, які переживає Білорусія. Ви знаєте, що наші відносини Особливого партнерства, союзницькі відносини, багатовекторні", - заявив Дмитро Пєсков.

Окрім того, представник Кремля звернув увагу на те, що під час зустрічі Лукашенко і Путін будуть говорити про інтеграцію в межах Союзної держави, ЄврАзЕС і СНД. Також він наголосив, що обговорюватимуться торговельно-економічне співробітництво, борги та енергоресурси.

Що важливо розуміти, нещодавно Лукашенко неочікувано почав стверджувати, що у Білорусі та Росії "єдина армія". Окрім того, скандальний політик продовжує запевняти, що Заходу найбільше потрібна Росія, а не Білорусь, яка розглядається лише як трамплін. Також диктатор поскаржився, що інтеграцію, прописану в союзному договорі Білорусі і РФ, зараз реалізувати неможливо.

У нас у військовому відношенні єдина армія. Чому хтось там на Путіна накочує, що він створив на моє прохання резерв (силовиків — ред.), який, до речі, не використовувався. Дай бог і використовуватися не буде.І якби раптом це сталося, ми б негайно захищали Росію. Так, як Росія створила резерв сьогодні. Тому що на зовнішніх кордонах ви подивіться, що робиться", — поскаржився диктатор.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Олександр Лукашенко несподівано  почав публічно залякувати очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?