Лукашенко та Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ
Категорія
Україна
Дата публікації

Лукашенко та Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ

Лукашенко та Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ
Джерело:  online.ua

Вранці 10 жовтня офіційно стало відомо, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко в екстреному порядку зустрічається зі своїми військовими та силовими керівниками. Ця зустріч відбувається на тлі масованого ракетного обстрілу усієї України з боку РФ. Ба більше, очільник Кремля Володимир Путін також скликає Радбез РФ. За словами росЗМІ, Лукашенко та Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ.

Джерело:  пресслужба  Лукашенка, росЗМІ

Лукашенко зустрічається з силовиками та військовими - що відбуваєтьсяя

За словами білоруських журналістів, наразі невідомо причини зустрічі, яка відбувається на тлі масованої ракетної атаки росіян по Україні, в тому числі й з території Білорусі.

Лукашенко уже почав погрожувати українцям та Зеленському.

Моя відповідь була простою: "Доведіть президенту України та іншим божевільним, що Кримський міст їм здасться квіточками, якщо вони доторкнуться своїми брудними руками хоч до одного метра нашої території, - заявив білоруський диктатор.

Що важлтво розуміти, раніше українська воєнна розвідка повідомляла, що президент Росії Володимир Путін схиляє Лукашенка до відкритої участі у війні проти України.

Путін 10 жовтня скликає Радбез РФ

Очільник Кремля Володимир Путін терміново скликає Раду безпеки Росії — засідання повинне відбутися уже 10 жовтня. Член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони Федір Веніславський озвучив прогноз, що диктатор з його поплічниками, цілком можливо, будуть обговорювати відповідь на вибухи на Кримському мосту.

Варто також зазначити, що 9 жовтня Путін звинуватив у підриві Кримського мосту українські спецслужби, а також назвав цей вибух "терактом".

Новина оновлюється...

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?