Лукашенко виступив за білоруський націоналізм: в Росії біснуються
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко виступив за білоруський націоналізм: в Росії біснуються

Лукашенко виступив за білоруський націоналізм: в Росії біснуються
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив ще один крок в заочній боротьбі з главою РФ Володимиром Путіним, заявивши про винятковість білоруської історії та необхідності націоналізму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Белта.

Читайте також: Лукашенко боїться Росії, але йому "допомагає" війна в Україні - політолог з Білорусі
Під час зустрічі з вченими Лукашенко підкреслив, що в підручниках з історії Білорусі необхідно писати про винятковість білоруської державності, а також білоруський націоналізм.
"Треба прописати і впровадити в уми наших людей правду. Тут якщо і є якийсь націоналізм, то це націоналізм здоровий", - зазначив Лукашенко.
"Ми дійсно себе створили, і з нами рахувалися тоді. Все це співзвучно і актуально тепер", - підкреслив білоруський президент.
Заяви Лукашенка викликали бурхливу дискусію на російських ресурсах.
User # 1960489: Ось з Путіним посварився і зовсім став вже не батька, так батек якийсь)))) тепер ти розумієш, хто ти є без Росії?)))) Киргизи геть зрозуміли одразу з таджиками)))))
Сергій Колеров: Вітаю білорусів. Скоро в школі з'являться два нових предмети: Історія географії Білої Русі і Вина москаля



ПоживЁм-увидим: У Білорусії історія як історія, у неї скоріше виняткове сьогодення - цілий уламок СРСР на руїнах оного, важко їм відбиватися як від ворогів, так і від "друзів" .На прикладі Білорусії можна подивитися, що б було з СРСР, якби його через коліно ламати НЕ стали, шкода тільки, що в Білорусії немає нафти і газу - це та підмога, яка дуже добре дозволяє демонструвати успішність економіки.


Як повідомляв ONLINE.UA, соціологічні опитування в Росії показали, що більш ніж три чверті громадян виступають за впровадження візового режиму з Білоруссю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?