Лукашенко заявив про режим підвищеної терористичної небезпеки в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко заявив про режим підвищеної терористичної небезпеки в Білорусі

Лукашенко заявив про режим підвищеної терористичної небезпеки в Білорусі
Джерело:  online.ua

Самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який повністю підконтрольний Кремлю, оголосив на території власної країни режим підвищенної терористичної небезпеки.

Джерело:   "Белта"

Лукашенко намагається приховати підготовку до війни проти України

Білоруський диктатор заявив про загострення ситуації на кордоні з Україною.

Введено у зв'язку із загостренням ситуації по периметру наших кордонів. Згідно з документами, які у нас на цей випадок передбачені в союзі Білорусі та Росії. Це давно прописано... Усе за планом, - цинічно заявив Лукашенко.

Однак представники білоруського КДБ заперечили проведення контртерористичної операції на території країни.

На території Республіки Білорусь контртерористична операція не проводилася і наразі не проводиться. Інформація, поширювана в інтернеті, має недостовірний характер, - наголосили у відомстві.

В Комітеті послалися на закон "Про боротьбу з тероризмом", відповідно до якого запроваджує такий режим лише КДБ країни.

Контртерористична операція - це спеціальні заходи щодо припинення акту тероризму, мінімізації його наслідків, припинення діяльності терористичної організації, незаконного збройного формування, які проводяться з метою захисту інтересів держави, забезпечення безпеки громадян та організацій, знешкодження терористів. І згідно із законом Республіки Білорусь від 3 січня 2002 р. №77-З "Про боротьбу з тероризмом" режим КТО на території країни запроваджується Комітетом держбезпеки, - пояснюють представники КДБ Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?