Лукашенко зізнався, що придивляється до потенційних наступників
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко зізнався, що придивляється до потенційних наступників

Лукашенко зізнався, що придивляється до потенційних наступників
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який утримав владу завдяки фальсифікаціям на виборах президента у серпні 2020 року, визнав, що наразі придивляється до людей, які могли б стати його наступниками. У п’ятницю, 19 березня, він оголосив, що в білорусів будуть інші президент, однак цього треба просто нібито почекати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ політика.

“Гірше жити ми не будемо тільки у тому випадку, якщо ви будете тримати голову на плечах. Живемо як можемо, і не гірше за інших. Тому тримайтеся своєї землі. Будуть у вас інші президенти. Я вам гарантую. Тоді ви, порівнявши все, зрозумієте. А зараз просто наберіться терпіння”, - оголосив Лукашенко.

Він звернув увагу на спостерігання за своїм оточенням, придивляючись до найбільш перспективних посадовців для посади самопроголошеного президента. Зокрема, диктатор згадав свого особистого помічника у Гродненській області та колишнього голови Міністерства внутрішніх справ Юрія Караєва, а також губернатора цього регіону Володимира Караніка.

“Виявляється, є у нас люди гідні, знають країну. Вони та будуть конкурувати. Вони можуть брати участь в президентських виборах. Вони будуть міцними кандидатами. Один генерал, другий губернатор... Молоді, нове покоління, розумні, знають ціну цій країні. Такі вже, а я починаю вже придивлятися, виявляється є у нас гідні”, - стверджує Лукашенко.

Нагадаємо, кілька місяців після фактично викрадених президентських виборів по всій Білорусі тривали протестні акції. Активістів та опозицію, яка опинилася здебільшого за ґратами, підтримали безліч країн, особливо у Європі. Тим часом режим розсварився майже з усім світом, окрім Росії, оскільки Кремль підтримав Лукашенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм-розслідування під назвою "Золоте дно" про секретний палац, царські резиденції та елітний автопарк білоруського диктатора Олександра Лукашенка набирає популярності в YouTube. Відео подивилися вже понад 4 млн користувачів мережі, які масово коментують нові дані про багатство Лукашенко. Але сам він тільки 13 березня, через тиждень після прем’єри фільму, вирішив відреагувати на розслідування. Правда, реакція його була дивною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?