Лукашенко знову летить до Путіна в Кремль. Чого очікувати
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко знову летить до Путіна в Кремль. Чого очікувати

Лукашенко знову летить до Путіна в Кремль. Чого очікувати
Джерело:  online.ua

Передбачається, що найближчими днями самопроголошений лідер Білорусі, Олександр Лукашенко, планує відвідати Москву та провести зустріч із главою Кремля, Володимиром Путіним.

Джерело: белЗМІ

Лукашенко знову летить до Путіна в Кремль

Повідомляється, що 6 квітня в Москві Олександр Лукашенко буде присутній на засіданні Вищої державної ради Союзної держави, на якому обговорюється виконання Основних напрямів реалізації положень Договору про створення Союзної держави на 2021-2023 роки та союзних програм. Ця подія може вплинути на відносини між Білоруссю та Росією, а також на майбутню співпрацю між двома країнами.

Ще одна ключова тема – розробка Концепції безпеки Союзної держави. На засіданні підіб'ють підсумки та обговорять спільну роботу на майбутній період, - сказано у повідомленні.

За попередніми даними, напередодні 5 квітня Олександр Лукашенко та Володимир Путін проведуть окрему двосторонню зустріч. На зустрічі планується обговорити різні питання, пов'язані з двосторонніми відносинами між Білоруссю та Росією, у тому числі в галузі економіки, політики та безпеки. Можливо, також будуть розглянуті питання співробітництва в рамках Союзної держави та інших міжнародних організацій, а саме:

  • широкий спектр питань білорусько-російських відносин, включно з тими, які не підлягають обговоренню на ВДС,

  • імпортозаміщення,

  • поглиблення кооперації,

  • розвиток високотехнологічних галузе,

  • міжнароднауобстановку,

  • заходи щодо забезпечення безпеки, що вживаються.

Лукашенко збрехав про намір НАТО розпочати вторгнення в Білорусь

Повірте на слово, я вас ніколи не обманював. Вони (країни НАТО – ред.) готуються вторгнутися на територію Білорусі для знищення нашої країни, — публічно збрехав поплічник Путіна.

За словами Олександра Лукашенка, він дійшов такого висновку на тлі перекидання військ НАТО у східному напрямку.

Нелегітимний президент Білорусі також почав стверджувати, що лише в Польщі та країнах Балтії угрупування Альянсу сягає приблизно 21 тисячі солдатів, а також налічує 250 танків, майже 500 бронемашин, близько 150 літаків і вертольотів.

І вся ця армада демонстративно тренується біля кордонів Білорусі та Росії, — цинічно поскаржився диктатор.

Олександр Лукашенко вкотре збрехав, що іноземні лідери почали формувати полки та легіони, "щоб здійснити переворот в країні".

Прийде час, я вам розповім про це все. Сьогодні не час, триває копітка закрита робота, — додав нелегітимний президент РБ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?