Лукашенко звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі

Лукашенко звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі
Джерело:  online.ua

Підконтрольний Кремлю білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав брехати про нібито підготовку Україною удару по території Білорусі. 

Джерело: білоруські пропагандистські ЗМІ

Лукашенко вигадав привід для продовження війни проти України

Вчора вже неофіційними каналами нас попередили про завдання удару по Білорусі з території України. Як було заявлено: "Ми зробимо так, що це буде Кримський міст-2". Моя відповідь була простою: "Доведіть президентові України та іншим божевільним, що Кримський міст їм здасться квіточками, якщо вони торкнуться своїми брудними руками хоч до одного метра нашої території, - цинічно збрехав білоруський диктатор.

За його словами, Київ нібито відкрив другий фронт - проти Білорусі. У той же час, Лукашенко абсолютно абсурдно стверджує, нібито країни НАТО вже планують завдати ядерного удару по його країні.

Київ розпочав процес відкриття другого фронту – проти Білорусі, а Захід обговорює можливість завдати по ній ядерного удару, - цинічно заявив Лукашенко.

До того ж білоруський диктатор погодився розмістити військовий кремлівський контингент

Ще не вистачало другого конфлікту. Ви знаєте, що у них вистачає проблем. Тому ви не розраховуйте на велику чисельність Збройних сил Російської Федерації. Але це буде не одна тисяча людей. І будьте готові найближчим часом прийняти цих людей та розмістити там, де потрібно, за нашим планом. Без перебору, без нагнітання ситуації та обстановки, - зазначив Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?