Лутковська забрала 20 ув'язнених у «ДНР»
Категорія
Україна
Дата публікації

Лутковська забрала 20 ув'язнених у «ДНР»

Лутковська забрала 20 ув'язнених у «ДНР»
Джерело:  online.ua

У середу вдень, 7 лютого, уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська забрала 20 ув'язнених, які потрапили в місця позбавлення волі до початку конфлікту на Донбасі.

Як передає ONLINE.UA, про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив керівник секретаріату омбудсмена Богдан Крикливенко.

Читайте також: Спецслужби Росії завершили розслідування «шпигунства» журналіста Сущенко

« Гарні новини! Сьогодні, 7 лютого 2018, о 12:00 уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська забрала ще 20 осіб, які перебували в місцях несвободи ще до конфлікту », - написав він.

Як зазначається, передача осіб здійснювалася під наглядом члена комітету Верховної Ради з прав людини Ірини Суслової і представників СММ ОБСЄ.

« Отже, вже 186 осіб за більш ніж 2 роки поки вдалося вивезти з окупованих територій Донецької області », - додав Крикливенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, на сьогоднішній день 64 громадянина України вважаються політичними в'язнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?