Луценко дав прочуханки в "колонії жаху" на Житомирщині: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко дав прочуханки в "колонії жаху" на Житомирщині: з'явилися фото і відео

Луценко дав прочуханки в "колонії жаху" на Житомирщині: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України  Юрій Луценко  в День захисту прав людини 10 грудня без попередження відвідав Райківську виправну колонію в Житомирській області, після чого влаштував великий рознос керуючим і пригрозив звільненням.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора.


В ході перевірки виявили порушення режиму, охорони праці, матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення, виявлено факти застосування до ув'язнених заходів дисциплінарного впливу, які не відповідають тяжкості і характеру проступку. Адміністрація установи не забезпечила підопічних і персонал медоглядом, також до будівлі колонії не налагоджена подача питної води.


Засуджені, які відбувають покарання в даній колонії, позбавлені можливості купувати продукти харчування і предмети першої необхідності. У зв'язку з відсутністю контролю за засудженими зафіксовано безліч випадків порушення ними режиму і вчинення злочинів, одним з яких є навмисне вбивство.


Читайте також: Луценко показав українського чиновника, врятованого від кілера: опубліковано відео


"Жах. 500 засуджених. У лазні немає води. Їжу готують прямо в цеху, де рубають дрова. В штрафному ізоляторі немає скла у вікнах, теж немає води. У медпункті майже немає ліків. Вартість дня в кімнаті побачень - 700 грн. Доступ до телефонного зв'язку не організований. Держкарьер, який повинен заробляти для поліпшення умов - під контролем ТОВ з депутатським дахом", - написав Юрій Луценко.


"Начальник колонії не мав права допустити такого стану. Це одна з найгірших колоній, що я бачив. Я думаю, що ми будемо вимагати звільнення начальника за статтею, - додав Генпрокурор. - Уже порушено кримінальне провадження проти керівництва закладу".


У мережі з'явилися фото і відео, зняті в ході візиту чиновника до виправної установи:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про хабарництво серед підлеглих Генпрокурора Юрія Луценка.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?