Луценко-генпрокурор: в соцмережах змагаються в гуморі
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко-генпрокурор: в соцмережах змагаються в гуморі

Луценко-генпрокурор: в соцмережах змагаються в гуморі
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж бурхливо жартують над екс-головою фракції "Блок Петра Порошенка"  Юрієм Луценком, якого призначили на посаду глави Генеральної прокуратури України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Політтехнолог Тарас Березовець в Twitter назвав день призначення Юрія Луценка на посаду генпрокурора Юр'євим днем:




Користувачі соцмереж також посміялися над тим, що  для призначення Луценка довелося міняти українське законодавство, оскільки він не має вищої юридичної освіти і необхідного досвіду роботи в даній сфері:




Також в зв'язку з призначенням Луценко на нову посаду в мережі згадали інцидент, як його ще  на посаді глави МВС в стані алкогольного сп'яніння затримали правоохоронці в аеропорту Франкфурта:


"Перший робочий візит Луценко буде у Франкфурт, - написав у Facebook київський блогер Антон Ходза. - По місцях бойової слави".


Інші користувачі підтримали таке припущення:




Крім іншого, в Facebook видавництва "Букви" оприлюднили забавну фотожабу на Юрія Луценка на посаді генпрокурора:



Як повідомляв ONLINE.UA,  Юрій Луценко зробив заяву про те, що не планує залишатися на посаді генпрокурора більше півтора року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?