Луценко назвав ім'я свого "чистильника" в ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко назвав ім'я свого "чистильника" в ГПУ

Луценко назвав ім'я свого "чистильника" в ГПУ

Головою департаменту внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури

керівник відомства Юрій Луценко призначить Петра Шкутяка, учасника АТО в складі батальйону «Айдар».


Про це заявив сам генпрокурор, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.


Тим часом, за даними джерел

ZN.UA

, Шкутяк вже написав заяву про звільнення з посади голови івано-франківського міського осередку партії Блок Петра Порошенка.


"У Генпрокуратурі з'явиться нове обличчя. Це людина, яка очолить внутрішню безпеку і буде очищати прокуратуру від тих персон, чий спосіб життя і чиї витрати не відповідають легальним доходам прокурорів. Цю людину вже називають "Чистильник", і він не з системи прокуратури", - написав раніше нардеп Борислав Береза ​​в своєму Facebook.


Петро Шкутяк народився 4 серпня 1980 року в Золочеві Львівської області.


Його батько, Зіновій Шкутяк, в 1998-2006 роках був мером Івано-Франківська, пізніше - депутатом кількох скликань Верховної Ради.


У 2002 році Петро Шкутяк закінчив Національний технічний університет нафти і газу в Івано-Франківську за спеціальністю "менеджмент організацій", а в 2005 році закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "Правознавство".


У 2009-2011 рр. очолював Долинську районну держадміністрацію в Івано-Франківській області, а в травні 2014 року записався добровольцем батальйон "Айдар".


Під час виконання бойового завдання 20 липня під селом Георгіївка під Луганськом отримав мінометне осколкове поранення черепа і правої стегнової кістки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор

Юрій Луценко в розмові з нардепом Мустафою Найємом розповів про майбутній розвиток гучних кримінальних справ і майбутні звільнення в ГПУ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?