Луценко оригінально проїхався по меру Львова: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко оригінально проїхався по меру Львова: з'явилося відео

Луценко оригінально проїхався по меру Львова: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко продовжив заочне протистояння з мером Львова Андрієм Садовим, оригінально відповівши на недавні заяви львівського градоначальника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео телеканалу "112 Україна".
Читайте також: Проблема львівського сміття: меру Львова підкинули витончену ідею
"Очевидно, кіт знає, чиє сало з'їв. Мене дивує наполегливість, з якою Садовий хоче встати в позу жертви. Насправді жертвами є четверо пожежників, а не пан Садовий. Але за все доводиться відповідати", - заявив Луценко перед засіданням Ради регіонального розвитку в Києві.
Луценко порівняв трагедію на звалищі в Грибовичах з інцидентом в Княжичах під Києвом, під час якого загинуло п'ятеро поліцейських.
"Якщо керівники операції в Княжичах, про які я щойно говорив, повинні сісти за необережність, яка привела до п'яти трупів, то чому міський голова вважає, що його чотири трупи не значать нічого?" - зазначив Луценко, додавши, що винних в трагедії на звалищі у Львові встановить слідство.


У свою чергу Садовий зробив свої заяви під час засідання Ради регіонального розвитку.
"Генпрокурор чітко передав меседж: будеш себе погано вести - ми тебе посадимо. Я так це зрозумів... Він (Луценко - ред.) поінформував, що готуються документи про вручення мені підозри, про відсторонення з посади. Я до цього готовий", - зазначив мер Львова.
"Президент - це найбільш поінформована людина в нашій державі. Він прекрасно володіє всією тематикою і всіма проблемами. Має бажання допомогти - допомагає, не хоче - не допомагає. Прохання до державних органів - не шкодити, не заважайте - і люди самі все зроблять. А у нас дуже часто "допомагають" так, що дуже важко виплутатися", - додав керівник Львова.
Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Садовий може бути відсторонений від своєї посади в разі вручення йому підозри в недбалості зі смертельним результатом після розслідування справи про пожежу із загиблими на звалищі під Львовом .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?