Луценко озвучив нову версію вбивства Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Луценко озвучив нову версію вбивства Шеремета

Луценко озвучив нову версію вбивства Шеремета

У справі про убивство українського журналіста Павла Шеремета слідство, крім версії про професійну діяльність журналіста, розглядає також версію дестабілізації ситуації в центрі України, заявив генпрокурор України Юрій Луценко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.
"Крім версії вбивства через професійну діяльність ми розглядаємо можливість версії дестабілізації ситуації в центрі столиці", - зазначив він.
У свою чергу, глава СБУ Василь Грицак запевнив, що силові структури з залученням кращих фахівців проводять скоординовані слідчі дії.
"У нас є база даних застосування саморобних вибухових пристроїв. Розраховуємо на допомогу і консультативну та практичну наших іноземних партнерів", - зазначив він.
За його словами, СБУ працюватиме над версією, що метою вбивства журналіста була дестабілізація ситуації в Україні.
Нагадаємо, що вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.
Федеральне бюро розслідувань США на прохання президента України Петра Порошенка погодилося підключитися до розслідування загибелі журналіста Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?