Луценко розповів про грандіозну операцію і показав фото
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко розповів про грандіозну операцію і показав фото

Луценко розповів про грандіозну операцію і показав фото
Джерело:  online.ua

Більше трьох сотень співробітників МВС і Генпрокуратури провели масштабну антирейдерську операцію в Дніпропетровській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора Юрія Луценка.


"Департамент ГПУ в сфері економіки сьогодні проводив найбільшу за чисельностю задіяних працівників операцію. 350 співробітників МВС і ГПУ успішно провели антирейдерську операцію на Дніпропетровщині. Як встановлено в ході розслідування, невідомі особи шляхом використання підроблених документів у Києві перереєстрували право власності чотирьох фермерських товариств "Земля" , "Олександро-Володимирське", "Оріон" та "Перемога-Агро" на недобросовісного набувача, після чого із застосуванням збройних тітушок захопили зазначені товариства , - написав глава ГПУ.


"Надалі, з використанням власної та захопленої сільськогосподарської техніки, у вересні-жовтні зібрали урожай соняшника і зернових на суму близько 50 млн грн", - додав він.


За його словами, в результаті проведених 30 обшуків справжньому власникові повернуті основні кошти в розмірі близько 250 млн грн, в тому числі 33 одиниці сільськогосподарської техніки, а також 2000 тонн вилученого у зловмисників зерна, яке вони не встигли реалізувати.


Слідчі дії тривають.


"Ми плануємо дати оцінку бездіяльності всіх правоохоронних органів області на заяви потерпілих", - резюмував Луценко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в будинку заступника голови Національного банку України Валерія Гонтаревої Катерини Рожкової пройшов обшук, співробітники Національної поліції вилучили її мобільний телефон.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?