Луценко розповів про новий хитрий задум кума Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко розповів про новий хитрий задум кума Путіна

Луценко розповів про новий хитрий задум кума Путіна

Генеральний прокурор Юрій Луценко має інформацію про роботу кума  президента РФ Володимира Путіна, лідера руху "Україньский вибір" Віктора Медведчука над реєстрацією "територіальних громад", які закликають не платити податки у бюджет держави.

Про це керівник ГПУ заявив, виступаючи у Івано-Франківську, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган.

"Одіозний пан Медведчук зі своїм "Українським вибором" розпочав роботу по реєстрації в Міністерстві юстиції і з осередками в кожній області організацій, які називаються по-різному, але сходяться в одному – це так звані територіальні громади, і вони відверто закликають не сплачувати податки Українській державі, а платити податки виключно цим самозваним громадам", — розповів він.

При тому Луценко додав, що ним було ініційовано нараду із силовиками у президента із цього питання, і запевнив, що СБУ "заблокувала подальше розповзання цієї гангрени Україною" і висловив сподівання, що до реєстрації справа не дійде.

Керівник ГПУ повідомив також, що у Хмельницькому, де де один із таких підрозділів був зареєстрований, громадянка, яка оголосила себе керівником цієї територіальної громади, почала збирати податки у підприємців.

За його словами, вона вже затримана і їй інкримінована стаття «державна зрада».

""І я впевнений, що це єдина правильна відповідь. Якби так діли раніше, ми б не були у стадії війни із зовнішнім і внутрішнім ворогом", - додав генпрокурор.

Луценко сказав також, що «на Прикарпатті, де надто багато синів віддали своє життя за Українську державу, будь-які спроби федералізації від будь-кого не пройдуть".

"Якщо будуть прямі покази на славнозвісного пана Медведчука, то ніхто не побоїться пред’явити йому відповідні обвинувачення", — резюмував генпрокурор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські активісти до дня народження Віктора Медведчука зробили йому несподіваний сюрприз, повісивши на вотора його будинку двоголову курку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?