Луценко розповів, як допит Януковича допоможе Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко розповів, як допит Януковича допоможе Кремлю

Луценко розповів, як допит Януковича допоможе Кремлю
Джерело:  online.ua

Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко вважає, що допит екс-президента України Віктора Януковича, який пройде 25 листопада в режимі відеоконференції, є піар-акцією Кремля, і не варто очікувати від нього чогось важливого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора.

Читайте також: Скаже, що захоче: у Януковича розповіли, як він готується до допиту
"Не варто очікувати чогось важливого від допиту Януковича в суді. По-перше, цей допит ініціював захист "Беркута", підозрюваного в розстрілах на Майдані. По-друге, російський суд відразу поставив умовою скайп-допиту його проведення саме в кінці листопада . По-третє, в Ростов звезли всю кремлівську медіа машину. Тому я особисто розглядаю це дійство як чергову піар-акцію про "нелегітимну київську хунту" в річницю Євромайдану", - написав Луценко.
"У той же час все це означає, що кремлівські покровителі кривавого диктатора зрозуміли: ГПУ вийшла на фінішну пряму для початку судових процесів проти організованого злочинного угруповання Януковича. І це - його останній шанс поговорити в якості свідка", - додав глава ГПУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками допиту Віктор Янукович проведе прес-конференцію в Ростові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?