Луценко в Раді розговорився і блиснув афоризмами
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко в Раді розговорився і блиснув афоризмами

Луценко в Раді розговорився і блиснув афоризмами
Джерело:  online.ua

Глава фракції "Блок Петра Порошенка"Юрій Луценко, заради призначення якого Генеральним прокурором України змінили закон про ГПУ, виступив на засіданні Верховної Ради України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію засідання і користувачів Twitter.
Після того, як президент України Петро Порошенко подав кандидатуру Юрія Луценка на посаду Генпрокурора, у Верховній Раді зібрали позачергове засідання.
В рамках свого виступу глава фракції "БПП" заявив, що йому неприємний факт зміни законодавства заради призначення його Генпрокурором.
"Мені дуже неприємно, що через мене були внесені правки до чинного закону щодо прокуратуру. Я б ніколи на це не пішов, якби знайшов людину, яку президент може призначити генеральним прокурором, і яка може бути більш ефективною, ніж я", - заявив Луценко.
"Я розраховую на підтримку всіх тих, хто ночами стояв на Майдані і мріяв про нову Україну, - також розповів Юрій Луценко. - Оптимісти змінюють світ, песимісти отримують лайки в ФБ".



"Дорога Юліє Володимирівно, нас з вами посадили люди з юридичною освітою", - зацитувала слова Луценка журналістка Христина Бердинських.



Як повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко приїхав до Верховної Ради, щоб допомогти з призначенням Юрія Луценка Генпрокурором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?