Луценко заявив про гучний арешт і показав документи
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко заявив про гучний арешт і показав документи

Луценко заявив про гучний арешт і показав документи
Джерело:  online.ua

Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що співробітники ГПУ заарештували торговий бізнес-центр Gulliver, який знаходиться в центрі Києві і належить підприємцю, соратнику екс-президента України Віктора Януковича Віктору Поліщуку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора.


Луценко розповів, що в ході розслідування розкрадання коштів банку "Михайлівський" було встановлено, що власником банку є ТОВ "Екосіпан", 92,5% якого належать Поліщуку.


Читайте також: Експерт: Рабинович і мітингувальники під НБУ прискорили процес допомоги вкладникам банку "Михайлівський"


Також Генпрокурор зазначив, що 14 листопада в Шевченківському районному суді Києва прийняли рішення про арешт Gulliver і оприлюднив документи про це.


Журналіст Петро Шуклінов  прокоментував заяви Луценка: "Поліщука треба посадити. Якщо це зробите - ви ввійдете в історію".


Valentyna Pavlenko додала: "Залишилося за малим - знайти Поліщука. І засудити. Завданнячко..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі публікували відео бійок протестувальників вкладників банку "Михайлівський" з поліцією в центрі Києва.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?