Луценко зробив гучну заяву про соратника Єфремова: в мережі збудилися
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив гучну заяву про соратника Єфремова: в мережі збудилися

Луценко зробив гучну заяву про соратника Єфремова: в мережі збудилися
Джерело:  interfax.com.ua

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що екс-нардеп від Партії регіонів і  соратник колишнього голови політсили Олександра Єфремова Володимир Медяник  найближчим часом вийде з-під арешту, так як у прокуратури немає доказів його провини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
"Якщо відносно пана Медяника немає достатньо доказів, то він не буде залучатися до кримінальної відповідальності. Це моя впевненість в тому, що прокуратура може і повинна звільняти людей, якщо немає достатньо доказів. Я впевнений, що пан Медяник найближчим часом вийде з- під арешту, бо у нас не зібрані докази його провини", - сказав Луценко журналістам у Національній академії прокуратури в Києві.
Говорячи про Єфремова, генпрокурор заявив:
"Якщо докази на пана Єфремова існують - а я впевнений, що вони існують - то йому доведеться бути перед повноцінним судовим слідством", - додав він.
Користувачі мережі обурені заявою Луценка.






Нагадаємо, 8 серпня Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури і заарештував на 2 місяці Медяника. Тоді повідомлялося, що прокуратурою зібрано докази того, що екс-нардеп брав участь в організації та створенні терористичного угруповання ЛНР, метою якого було повалення державного ладу.
Як повідомляв ONLINE.UA,  27 вересня Печерський районний суд продовжив до 24 листопада утримання Єфремова під вартою без права внесення застави.
Раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?