Львівські протестувальники заблокували міжнародну трасу: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Львівські протестувальники заблокували міжнародну трасу: опубліковані фото

Львівські протестувальники заблокували міжнародну трасу: опубліковані фото
Джерело:  zaxid.net

Уранці вівторка, 6 серпня, водії та власники вантажівок заблокували рух на міжнародній трасі Київ - Чоп у населеному пункті Запитів, що у Кам'янка-Бузькому районі Львівської області. Про це повідомило ONLINE.UA з посиланням на Zaxid.net.

Активісти організували захід, щоб достукатися до влади щодо проблеми видачі дозволів на транспортні перевезення. За словами одного з ініціаторів Володимира Михалевича, таких дозволів існує недостатньо.

"З 23 липня Укртрансбезпека згідно з наказом №572 Міністерства інфраструктури суттєво обмежила видачу дозволів і приблизно 70-80 транзитних. А тепер загалом у Львові на день видають 60 дозволів. І в пунктах видачі робиться страшне - черги, люди чекають по кілька днів, сваряться", - пояснив протестувальник.

Михалевич додав, що активісти зібралися близько 09:55. Вже об 11:00 було відновлено рух через трасу Київ - Чоп. Цей факт підтвердили в областному поліцейскому представництві.

Раніше ONLINE.UA повідомило, що російська опозиція добилася від влади Москви дозволу на проведення протестної акції. Цей мітинг стане першим узгодженим, на відміну від попередніх, під час котрих силовики масово затримували демонстрантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?