Львівський стартап залучив 150 тисяч доларів інвестицій
Категорія
Технології
Дата публікації

Львівський стартап залучив 150 тисяч доларів інвестицій

Львівський стартап залучив 150 тисяч доларів інвестицій
Джерело:  ain.ua

Львівський стартап Newoldstamp став учасником програми американського акселератора 500 Startups. Це дає змогу отримати фінансування в розмірі 150 000 доларів та взяти участь у чотиримісячному навчанні в Сан-Франциско вартістю 37 000 доларів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AIN.ua.

Молода українська змогла пробитися до переліку 35 учасників програми з-поміж 2000 стартапів з 74 країн.

Слід зауважити, що гроші в сумі 150 000 доларів будуть надані не безкорисно, а в обмін на 6% капіталу компанії. Для стартапів подібна форма залучення інвестицій є доволі вигідною, тому що залучити банківський капітал на довгостроковий період набагато важче.

Newoldstamp – це стартап, який було засновано в 2015 році Володимиром Заставним. Команда займається створенням онлайн-сервісу з генерації професійних email-підписів. У ньому можна створювати клікабельні html-підписи на основі різноманітних шаблонів.

Найбільша інвестиція, яку колись отримала українська IT-компанія, досягала 150 млн доларів. У 2015 році за цю суму Snapchat придбав одеський стартап Looksery.

Нагадаємо, що днями стало відомо, що І нстаграм скасовує «лайки» під фотографіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?