Ляшко насмішив мережу незвичайним предметом в своїй декларації
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко насмішив мережу незвичайним предметом в своїй декларації

Ляшко насмішив мережу незвичайним предметом в своїй декларації
Джерело:  online.ua

Лідер "Радикальної партії"  Олег Ляшко  вказав у своїй електронній декларації вила, чим насмішив користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на декларацію політика, яка опублікована на сайті НАПКА.


Ляшко зазначив, що має дві квартири в столиці площею у 367,2 і 95,5 кв м, шість ділянок землі по 210 кв м в Княжичах Київської області, місце для машини, гараж і офіс в Києві. Також він орендує будинок в 215,9 кв м та земельні ділянки площею в 450 і 145,3 кв м в Козині Київської області.


З рухомого майна політик вказав колекцію монет НБУ, монети іноземного походження, кілька годинників, бігову доріжку, ювелірні вироби, велотренажер, автомобілі Toyota Land Cruiser 2004 року і Mercedes-Benz S 500L 4MATIK 2006 року, 33,33% редакції газети "Політика", вила марки "Українські" виробника "Селянські".


Протягом 2015 року він отримав 79,5 тис грн зарплати народного депутата, 80 тис грн за депутатську діяльність, 4,2 млн грн від відчуження нерухомого майна. Крім іншого, Ляшко має $940 тис, 130 тис євро і 1,65 млн грн готівки, 2 млн грн на банківських рахунках.


Росита Сайранен, з якою він проживає, має 33,33% квартири в Києві і Mazda CX-5 2014 року.


Багато з користувачів мережі посміялися над рішенням лідера Радикальної партії задекларувати вила. Деякі припустили, що український політик задекларував "вілли", а не "вила", або ж його сільськогосподарський інструмент виготовлений з дорогоцінних металів.


"Ляшко задекларував вила. Я не жартую", - написав український журналіст Антон Комаров.



Дмитро Мотовілін, в свою чергу, поцікавився: "А корову, яку до Верховної Ради водив?", проте Антон Комаров пояснив, що про корову в декларації Ляшко немає даних.


Asya Bobkova написала: "З  Мельничуком (нардеп Сергій Мельничук, - ред.), що задекларував трильйон, ніхто не зрівняється", але Антон Комаров посперечався з нею: "У Мельничука все ясно".


Юрій Буцький: "Я так розумію вони хочуть перетворити декларування в клоунаду. Потім скажуть що це все нісенітниця..."



Інна Кушнір: "Може, вони золоті? Або з дорогоцінними металами?".


Oksana Vasilenko: "Вила його багатство!".


Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп України від Радикальної партії Олега Ляшка  Андрій Лозовий вніс до декларації святі мощі XIII століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?