Ляшко пообіцяв не залишати Луганськ і одразу поїхав: як політики піарилися на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ляшко пообіцяв не залишати Луганськ і одразу поїхав: як політики піарилися на Донбасі

Ляшко пообіцяв не залишати Луганськ і одразу поїхав: як політики піарилися на Донбасі
Джерело:  online.ua

Активіст луганського Автомайдану Олег Філіппов згадав, як українські політики приїжджали піаритися на Донбас під час початку так званої "російської весни" в 2014 році в Луганську.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ось приїхала Тимошенко, ми дізналися, що з нею зустріч у ІРТА (Луганська телерадіокомпанія, яка належить бізнесмену і політику Володимиру Ландику - ONLINE.UA). Ми якраз в штабі у Льоші Біди сиділи. Швидко зірвалися, треба ж було спитати: "Юлечко, шо ж відбувається, ми в якій країні живемо? Ви збираєтеся це бидло розганяти?" - пригадав він.
За словами активіста, на зустріч із Тимошенко вони встигли якраз вчасно, щоб запитати про це.
«Встигли якраз вчасно. Денис Денищенко з нею говорив. Пообіцяла "зробити всі кроки", дала номер свого мобільного телефону», - розповів Філіппов.
У той же час він додав, що, незважаючи на розпливчасті обіцянки, активістам було приємно: «Уже політики з Києва з нами спілкуються, є якийсь прогрес, раптом якось допоможе!».


Трохи пізніше до Луганська приїхав лідер Радикальної партії Олег Ляшко - вже після того, як було захоплено будівлю СБУ.
«На Радянську вийшов Ляшко - з вилами на футболці. Сказав: даю слово, типу, поки ми це г*но з СБУ не виженемо, я не покину Луганськ! І в цей же день летить на літаку. І ми знали прекрасно це», - резюмував Філіппов.



Більше читайте в  інтерв'ю Олега Філіппова ONLINE.UA: Путина на Донбасс позвали алкоголики, без слез не глянешь — очевидец о начале "Новороссии".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?