Ляшко задекларував три виграші в лотерею більш ніж на 500 тис грн
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко задекларував три виграші в лотерею більш ніж на 500 тис грн

НАЗК
Ляшко задекларував три виграші в лотерею більш ніж на 500 тис грн

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко задекларував у цьому році три виграші в лотерею на загальну суму понад півмільйона гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на декларацію політика, опубліковану на сайті Єдиного державного реєстру декларацій.

У статті про доходи та подарунки нардеп зазначив, що тричі виграв в "Українську національну лотерею". Суми виграшів склали 283 560 тис грн, 153 485 грн і 134 тис грн. Таким чином, Ляшко виграв 571 тис грн.

Читайте також: Вів себе зухвало та зверхньо: в САП розповіли про допит Ляшка

Зазначимо, у декларації за 2015 рік Ляшко вказав, що заробив 79,5 тис грн в якості зарплати нардепа, 80 тис грн отримав за ведення депутатської діяльності та 4,2 млн грн - за відчуження нерухомого майна. В банках у Ляшка лежить близько 2 млн грн, а "готівкою" – $940 тис, 130 тис євро і 1,65 млн грн.

Крім того, в декларації Ляшко вказав дві квартири, велотренажер та вила.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив про отримання від свого сина подарунка, вартість якого становить майже 120 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?