Людей використали і викинули: блогери про вибори в Кривому Розі
Категорія
Україна
Дата публікації

Людей використали і викинули: блогери про вибори в Кривому Розі

Людей використали і викинули: блогери про вибори в Кривому Розі
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі прокоментували результати виборів у Кривому Роз і, перемогу Юрія Вілкула та програш Семена Семенченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Блогер і журналіст Петро Шуклінов написав, що йому шкода людей, яких "тупо використали і викинули як відпрацьований матеріал".
"Але шлях до перевиборів був пройдений. Вогонь, вода, мідні труби. Все зробили. Голодувати. Домоглися. Ось вони - перевибори. У підсумку що? В результаті - що? "Перспективні" і "нові" обличчя віддали перемогу колишнім ригам. Причому з нищівним результатом. Вся країна знала, що ці люди, та ще й в чотири колони - програють без шансів. Вся країна знала. Але фарс відбувся", - пише Шуклінов.
"Мені плювати на політиків. Але що тепер робити тим, хто повірив в шанс для себе і для міста? Що сказати цим людям, які так хотіли змін для Кривого Рогу, так хотіли вискочити з історичного болота? Всі на Майдан, на революцію? Тому що хтось з кимось домовився і здав місто. Тому що хтось з кимось не домовився і не зміг виставити єдиного кандидата. Тому що... та можна придумати, хто винен", - додав він.
"Мерзенне відчуття. Не через чергових політиків-невдах, а через людей, яких тупо використали і викинули як відпрацьований матеріал. Хочеться їм щось сказати. Але навряд чи це допоможе. Ну а вілкули щасливі. У них сьогодні тріумф", - резюмував блогер.




Блогер  Богдан Карпенко також обурений результатами виборів.
"Друзі, нас ще чекає аналіз подій від Зіміна! Не все так однозначно, хто ж міг подумати, що Семен не переможе? Хто ж міг подумати, що коли ти міняєш місцевого Милобога, який був 50/50 проти Вілкула, на кримського афериста, за яким прокуратура веде справи і там суцільний кримінал - це погіршить шанси "взаємодопомоги" і поліпшить шанси Вілкула? Партія "Сцувамвочі"", - пише він.


"Цікаво, чому поп-блогери, які в усьому бачать договірняк, раптом мовчать про Кривий Ріг і "Самопоміч"? Як на мене, розподіл голосів 70 на 10 після 50 на 50 саме про це і говорить. Хоча, дійсно, чи варто звинувачувати в спільних діях дві опозиційні сили?" - пише нардеп

Володимир Ар'єв

.


Нагадаємо, в більшості районів

Кривого Рогу в день виборів мера міста спостерігачі виявили безліч порушень виборчого законодавства

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?