Люди Луценка прийшли з обшуками в компанію, пов'язану з міністром Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Люди Луценка прийшли з обшуками в компанію, пов'язану з міністром Януковича

Люди Луценка прийшли з обшуками в компанію, пов'язану з міністром Януковича

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

заявив, що ГПУ проводить обшуки в групі автозаправних компаній "БРСМ-Нафта", пов'язаній з колишнім міністром енергетики та вугільної промисловості Едуардом Ставицьким.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГПУ.


"У рамках справи про ухилення від сплати близько 1 млрд грн податків сьогодні 250 працівників ГПУ та ДФС проводять обшуки в групі компаній БРСМ. Згідно з рішенням суду. В 21 області накладається арешт на обладнання 5 нафтобаз, 41 АЗС і 4 офісних приміщень", - написав Луценко.


Він додав, що надалі ГПУ планує передати це майно на відповідальне зберігання Міненерго.


Варто відзначити, що Валентина Ушакова, теща міністра енергетики та вугільної промисловості часів президентства Віктора Януковича Едуарда Ставицького, була вказана засновницею компанії "БРСМ-Нафта".


Раніше екс-глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляв про порушення законодавства менеджментом і власниками мережі АЗС "БРСМ-Нафта". Зокрема, за його словами, власникам групи "БРСМ-Нафта" належать офшорні фірми "Меллліан Менеджмент ЛТД" і "Бейрок Файненс Лімітед", зареєстровані в африканському Белізі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Юрій Луценко пообіцяв, що його відомство перевірить, як сплачували податки депутати, які вказали в своїх електронних деклараціях понад 100 тисяч доларів готівкою

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?