Люди Луценка спіймали чиновників, які крали гроші у дітей-інвалідів
Категорія
Події
Дата публікації

Люди Луценка спіймали чиновників, які крали гроші у дітей-інвалідів

Люди Луценка спіймали чиновників, які крали гроші у дітей-інвалідів
Джерело:  ГПУ

ГПУ затримала п'ять чиновників Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення під егідою Міністерства молоді та спорту, а також п'ятьох підприємців, яких викрили в розтраті бюджетних коштів, призначених на подарунки дітям-інвалідам.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.


"28.09.2016 Департаментом з нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України погоджено і повідомлено про підозру 5 посадовим і службовим особам Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення" Спорт для всіх "Міністерства молоді та спорту України та 5 фізичним особам підприємцям в здійсненні розтрати державних коштів (ч. 3 ст. 191 КК України), призначених на подарунки для дітей-вихованців дитячих спеціалізованих установ і шкіл-інтернатів, і службовій підробці (ч. 1 ст. 366 КК України)", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому 10 жовтня.


"Посадовим особам Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - додали в ГПУ.


Відзначимо, що санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Дніпрі співробітники Служби безпеки України  затримали на гарячому на хабарі підполковника і майора поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?