Люди з оточення Путіна думають, як виїхати на Захід - російський журналіст
Категорія
Світ
Дата публікації

Люди з оточення Путіна думають, як виїхати на Захід - російський журналіст

Люди з оточення Путіна думають, як виїхати на Захід - російський журналіст
Джерело:  online.ua

Оточення президента Росії Володимира Путіна  зайняте думками про те, як максимально довго втриматися при владі, продовжуючи наживу, і вчасно виїхати на Захід, аби скористатися награбованим.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий російський журналіст Олександр Сотник.
«У мене відчуття, що в кооперативі "Озеро" (в оточенні Путіна, — ONLINE.UA) про це (про розвиток народу - Ред.) не думають. У них інші завдання: вижити і далі паразитувати. Вони не думають про наслідки, дбаючи лише про себе і своїх рідних», — заявив він.
За словами журналіста, наближені Путіна зайняті тим, що «прораховують, яким способом можливо пролонгувати свою владу на максимальні терміни, а потім вчасно зіскочити, переїхати на Захід і жити там, якось легалізувати награбоване в Росії і так далі».
«Всі ці путінські мілітаристські викрутаси їх, звичайно, теж дратують. Путін намагається лавірувати "поміж рифів обставин", але виходить все гірше і гірше, тому що він вже думає не стільки про державу, скільки про своє ім'я в історії: захоплено читає історичні книги, зіставляючи себе з "відведеним йому місцем", — упевнений Сотник.


Читайте також:  Стало відомо, як росіяни деградують через Крим.

У свою чергу, росіяни намагаються з цієї деградуючої моделі вирватися».
«Я завжди говорив, що путінщина — ворог еволюційного розвитку. Якщо якийсь збоченець не хоче, щоб його дитина розвивався, то для досягнення цієї мети дитини можна тільки вбити, так як еволюція — закономірний процес, закладений самою природою. Путінізм не приймає еволюції, оскільки в парадигмі розвитку і укладена смерть цієї системи», — додав він.
Журналіст переконаний, що «саме тому сам Путін такий агресивний, він буквально гарчить на цивілізацію, патологічно лякаючись нових технологій, самого процесу розвитку, а вже результатів цього розвитку — тим більше».
«Тому і відбувається негативна селекція і деградація в Росії, яку ми сьогодні спостерігаємо», — вважає Сотник.
У той же час він підкреслив, що «не можна забувати, що негативна селекція була проведена і в Кремлі».
«Одні возять своїх собачок на суперджетах на виставки "захищати честь країни". Це адекватно? Інші кажуть: грошей немає, тримайтеся (як російський прем'єр Дмитро Медведєв у Криму, — ONLINE.UA). Це адекватно? Верховний головнокомандувач підписує указ, в якому вимагає від США компенсації за санкції. Це адекватно? І, в принципі, зрозуміло, куди це все приведе», — резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Путін гарчить на цивілізацію і знає, де смерть його системи - журналіст Олександр Сотник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?