Людині Трампа пригадали відео з Путіним і вже обіцяють проблеми
Категорія
Світ
Дата публікації

Людині Трампа пригадали відео з Путіним і вже обіцяють проблеми

Людині Трампа пригадали відео з Путіним і вже обіцяють проблеми
Джерело:  online.ua

Щоб кандидатура виконавчого директора компанії ExxonMobil  Рекса Тіллерсона, якого обраний президент США Дональд Трамп висунув на пост Державного секретаря США, не знайшла схвалення в американському Сенаті, досить буде голосів трьох сенаторів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста The Wall Street Journal Пола Сонне.


"Чи зірвуть налаштовані проти Росії сенатори призначення Тіллерсона Державним секретарем США? Потенційно для цього необхідна незгода лише 3 республіканських сенаторів", - пише Сонне.



Кандидатура Тіллерсона, який не приховує своїх близьких відносин з президентом Росії Володимиром Путіним, вимагає затвердження в Сенаті США, де, за результатами останніх виборів, Республіканська партія матиме більшість: 52 сенатора проти 48 з Демократичної партії, пише The Wall Street Journal.


Читайте також:  Орден Путіна у майбутнього держсекретаря США - The Washington Post з'ясувала, чи варто боятися


"Таким чином, адміністрація Трампа може покладатися на дуже маленьку більшість в Сенаті, в разі, якщо демократи вирішать блокувати будь-яку кандидатуру від Трампа. При таких умовах шанси будь-якого кандидата на затвердження серйозно зменшаться, якщо якісь сенатори-республіканці відмовлять йому в підтримці. хоча подібне дуже рідко відбувається на початку президентського терміну новообраного лідера держави", - зазначає The Wall Street Journal.


ЗМІ при цьому підкреслює, що свої зауваження щодо кандидатури Тіллерсона вже висловили ряд впливових сенаторів-республіканців Джон Маккейн, Марко Рубіо і Ліндсі Грем.


The Wall Street Journal також нагадує відео, на кадрах якого Тіллерсон отримує «Орден дружби» від президента РФ Володимира Путіна.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Рекс Тіллерсон на зустрічі з обраним американським президентом заявив, що згоден зайняти пост Державного секретаря США, і для нього це "буде честю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?