Люксовий телефон для путінського патріарха вразив соцмережі: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Люксовий телефон для путінського патріарха вразив соцмережі: опубліковано фото

Люксовий телефон для путінського патріарха вразив соцмережі: опубліковано фото
Джерело:  РІА Новини

У мережі обговорюють люксовий телефон, покритий сусальним золотом, який планують подарувати главі Російської православної церкви патріарху Кірілу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Як розповів виданню виробник люксових телефонів, це буде перший телефон з колекції, присвяченій Російській православній церкві. Корпус пристрою вкритий чистим сусальним золотом за спеціальною технологією, як купола православних храмів. Кнопки інкрустовані діамантами. На тильній кришці пристрою вигравіруваний хрест і напис: "Спаси і збережи". Вартість такого телефону - від 380 тисяч до півтора мільйонів рублів.
"Хочемо перший піднести патріарху. Зараз офіційними каналами Патріархії запросили, як це зробити. На наступному тижні плануємо провести освячення кількох перших телефонів в Москві", - сказав представник російської компанії, зареєстрованої в Швейцарії.

Читайте також: Пу тінський патріарх насмішив російською народною грою: мережа вибухнула фотожабами



Прес-секретар патріарха Кирила Олександр Волков в свою чергу заявив, що, на його переконання, предстоятелю РПЦ не потрібен телефон, вкритий золотом.
"Спасибі виробникам, але я б порекомендував їм продати побільше телефонів, а виручені гроші пожертвувати на один зі споруджуваних храмів в Москві або на дитячий будинок", - сказав він.
У мережі прокоментували такий подарунок патріарху Кирилу.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах знявся шквал обурення в зв'язку з виправданням главою Російської православної церкви патріархом Кірілом участі Росії в сирійській війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?