Мадонна показала свого 26-річного обранця - мережа шокована
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мадонна показала свого 26-річного обранця - мережа шокована

Мадонна показала свого 26-річного обранця - мережа шокована
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Мадонна була помічена зі своїм молодим коханим. Їхнє спільне фото опублікували в Instagram-акаунті Madonna Scrapbook, передає ONLINE.UA.

На світлині 61-річна співачка стоїть на балконі готелю в Маямі разом з 26-річним хлопцем - ним виявився танцюрист з балету зірки Ахламалік Вільямс. Варто зазначити, що пара не приховує своїх почуттів і позує перед папараці. На фото чоловік ніжно обіймає кохану за талію.

"Я шокована - не знала, що вони зустрічаються; дуже гарна пара; шок - майже 40 років різниці; Мадонну не можна любити, тому я цього хлопця розумію; надіюся, вона буде з ним щасливою; щось мені підказує, що ці стосунки довго не протримаються", - пишуть фанати в коментарях дл фото.

Що цікаво, раніше Мадонна зустрічалася з 32-річним португальським манекенником Кевіном Сампайо. Зірка навіть збиралася переїхати до коханого, але їхній роман різко закінчився.

Нагадаємо, Мадонна — американська співачка, танцівниця, кіноактриса, продюсер, режисер, активістка добродійних та правозахисних організацій. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.Користується настільки широкою популярністю, що її називають «Королевою поп-музики».Багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гінесса. Її вважають найбагатшою співачкою в світовому шоу-бізнесі.

Мадонна — це її справжнє ім’я, а не псевдонім, як багато хто вважає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  знаменита американська співачка Мадонна поділилася з шанувальниками сімейним фото в повному складі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?