Мадонна поплатилася за критику Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мадонна поплатилася за критику Трампа

Мадонна поплатилася за критику Трампа
Джерело:  billboard.com

У Техасі одна з радіостанцій заборонила пісні Мадонни через її різку критику і нецензурні висловлювання на адресу президента США Дональда Трампа в ході "Маршу жінок" у Вашингтоні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Billboard.
За інформацією видання, ротацію пісень співачки прибрали на невизначений термін.

Читайте також: У Путіна вирішили захистити Трампа від Мадонни і викликали гнів у мережі
Генеральний менеджер радіостанції HITS 105 Террі Томас підкреслив, що заборона пісень Мадонни є патріотичним, а не політичним питанням.
Крім того, він закликав інші радіостанції наслідувати їхній приклад і відправити, таким чином, «потужне економічне послання» співачці.
Нагадаємо, під час "Маршу жінок на Вашингтон", акції проти нового президента США Дональда Трампа, знаменита співачка Мадонна сказала, що хотіла підірвати Білий дім. На завершення свого виступу співачка зізналася, що вона "зла і в сказі", і обматюкала Трампа.
Пізніше американська зірка заявила, що ЗМІ вирвали її фразу з контексту і спотворили її.
Як повідомляв ONLINE.UA, республіканець Ньют Гінгріч, член перехідної команди президента США, закликає заарештувати Мадонну через її висловлювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?