Мадонна стала черницею через Клінтон: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мадонна стала черницею через Клінтон: з'явилося фото

Мадонна стала черницею через Клінтон: з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Американська  співачка Мадонна, яка активно підтримувала на виборах в США Хілларі Клінтон, розповіла, що молилася за неї минулої ночі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка, яка є прихильницею відвертого вбрання, що привертає увагу, постала перед шанувальниками в образі черниці з Біблією в руках.
Мадонна не може змиритися з перемогою на президентських перегонах республіканця Дональда Трампа і розмістила в своєму мікроблозі пост, де розповіла про те, що заради перемоги Хілларі вдалася до молитви.
Читайте також: Леді Гага влаштувала протест біля штабу Трампа
"Я молилася минулої ночі, але навіть це не допомогло! Можливо, допоможе в майбутньому", - написала співачка.
До слова,  під час президентських перегонів 58-річна Мадонна пообіцяла кожному, хто проголосує за Клінтон, пікантну нагороду.


Нагадаємо,  в США на президентських виборах переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Республіканець переміг з результатом 276 голосів вибірників проти 218 голосів у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  п'яна Мадонна зганьбилася на фотовиставці відомих фотографів Мерта Алас і Маркуса Пігготта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?