Мадонна вразила своїх фанатів резонансним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мадонна вразила своїх фанатів резонансним зізнанням

Мадонна вразила своїх фанатів резонансним зізнанням
Джерело:  online.ua

Епатажна зірка американської поп-сцени Мадонна зважилася на доволі непросте зізнання - вона розповіла своїм шанувальникам, що перехворіла коронавірусом. Вперше про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Фанати не приховують свого здивування та радіють, що їхня улюблена співачка змогла здолати хворобу та продовжує тішити їх новими концертами та хітами, передає ONLINE.UA.

Мадонна в соціальних мережах оприлюднила зображення гучного заголовка про те, як вона допомагає в боротьбі з коронавірусом. У коментарі співачка розповіла, що вона дійсно перехворіла на коронавірус, але не знала про це у той складний період часу. Красуня уточнила, що інфікувалася близько семи тижнів тому, коли була в турі у Парижі. Вона й інші учасники її шоу захворіли. Тоді зірки вирішили, що у них "дуже поганий грип".

Згодом Мадонна зробила тест на антитіла, і він виявився позитивним. За словами артистки, наразі вона абсолютно здорова. Окрім того, зірка закликала не читати гучні заголовки в мережі, а "самим досліджувати природу цього вірусу".

Фанати співачки не приховують своїх емоцій у коментарях до нового допису Мадонни.

"Мені стає дуже погано лише від думки, що ми могли втратити тебе; це випробовування зробило Мадонну ще сильнішою; навіть не віриться, що через ці страждання пройшли стільки зірок; як добре, що все минулося; інколи подібні проблеми надихають людей на нові звершення; чекаємо нових хітів та бажаємо здоров'я, наша найкраща", - пишуть шанувальники Мадонни.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Сама письменниця зазначає, що  проєкт створений для дітей по всьому світу, які опинилися на карантині через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?