Має бути все - Зеленський висунув Кабміну новий жорсткий ультиматум
Категорія
Україна
Дата публікації

Має бути все - Зеленський висунув Кабміну новий жорсткий ультиматум

Має бути все - Зеленський висунув Кабміну новий жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський висунув новий ультиматум команді очільника Кабміну Дениса Шмигаля - він наголосив, що український уряд повинен невідкладно підготувати та представити концепцію розвитку сіл і невеликих міст. Про це президент країни повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Херсонської області, інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"Хотів би поставити завдання уряду, щоб вони підготували принциповий державний підхід до сіл та маленьких містечок. Реформа села… Коли має бути все: ліки, школа, робочі місця і всі працюючі органи. Я вже не кажу про те, що у людей просто немає Інтернету. А які послуги онлайн ми можемо пропонувати, якщо нема Інтернету!?", - поскаржився Володимир Зеленський.

Окрім того, український лідер наголосив, що відвідав нині село Садове на Херсонщині та поспілкувався з місцевими мешканцями. На переконання глави держави, українські села потребують системного підходу та розвитку. Володимир Зеленський переконаний, що село Садове може стати прикладом "садової реформи", щоб уся Україна побачила, що має бути в кожному селі.

Нагадаємо, що влада Угорщини також постійно виступає з гучними заявами на адресу України, вимагаючи переглянути низку реформ. Глава українського МЗС Дмитро Кулеба розказав про певний прогрес у переговорах з офіційним Будапештом з цього приводу. Український дипломат зазначає, що візит президента Угорщини Віктора Орбана до України та зустріч його із Володимиром Зеленським відбудеться після виконання трьох домовленостей. Їх узгодили під час перемовин на рівні міністрів закордонних справ. Основою для підсумкового документа щодо зустрічі Зеленського та Орбана стане меморандум, який підготують після трьох засідань україно-угорських комісій.

"Станом на зараз виконано вже два пункти: проведена економічна комісія двостороння і проведена зустріч співголів комісії з національних меншин. Залишилося провести засідання робочої групи з питань освіти", - заявив Дмитро Кулеба.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Леонід  Кравчук заявив, що під час засідання контактної групи щодо Донбасу  представник Росії Борис Гризлов висунув Україні нові вимоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?