Макаревич на живому прикладі пояснив трагедію Росії: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Макаревич на живому прикладі пояснив трагедію Росії: опубліковано фото

Макаревич на живому прикладі пояснив трагедію Росії: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Російський знаменитий рок-музикант, лідер групи «Машина часу»  Андрій Макаревич, який не підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, на простому прикладі пояснив, в чому полягає трагедія Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Макаревича.

«Руський старовір, селянин Мартемьян Онуфрієв. Сім'я його бігла від принад революції - з Сибіру до Китаю, з Китаю до Бразилії, з Бразилії в Болівію. Сьогодні у нього 1250 гектарів бобових, шість великих ставків з розвідною рибою, плантація кокосових пальм, евкаліптовий гай (з них він робить телеграфні стовпи.)», - написав Макаревич.


«Всім господарством заправляє його сім'я і кілька найманих робітників. Дивовижна північна мова, досконале знання всього, чим йому доводиться займатися. У мене було відчуття, що мене відкинуло на сто років назад», - продовжив музикант.


«Сьогодні для нас слова "колективізація", "розкуркулення" - практично літературні терміни. Але коли розумієш, скільки сотень тисяч таких умілих, беручких мужиків чекісти розстріляли, розорили, заслали на вірну смерть - стає ясно, чому ми сьогодні знаходимося саме там, де знаходимося. І що це абсолютно заслужено», - резюмував Макаревич і опублікував фотографію.



Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що Кремль і вся Росія живуть казками про те, що запорукою політичної ваги в світі є повний контроль над ринками збуту і природними багатствами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?