Макаревич показав росіянам сумні підсумки вставання з колін
Категорія
Світ
Дата публікації

Макаревич показав росіянам сумні підсумки вставання з колін

Макаревич показав росіянам сумні підсумки вставання з колін
Джерело:  online.ua

Музикант Андрій Макаревич опублікував вельми сумну статистику, згідно з якою за нинішнього президента Росії Володимира Путіна країна зазнає великих збитків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку у Facebook.
За останні 15 років в Росії відкрили 20 тисяч православних храмів, але закрили понад 23 тисячі шкіл. При цьому храми продовжують будувати, а кількість шкіл в Москві і Підмосков'ї продовжує скорочуватися.
Також в країні закрили 4,8 тисячі поліклінік і стільки ж лікарень. Чисельність сільського населення за Путіна зменшилася на 2,2 млн.
"Як підсумок і вирішення проблеми депутат Держдуми РФ від ЛДПР Ігор Дроздов запропонував заселити "спорожнілі російські села працьовитими китайцями, північними корейцями та японцями", ухваливши для цього спеціальний закон", - наводить цитату Макаревич.


Нагадаємо, російський поет Андрій Орлов, який пише під псевдонімом Орлуша, розповів про президента РФ Володимира Путіна і про можливість того, що Росія розпадеться на шматки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?