Макаревич про референдум в Криму: люди самі винні
Категорія
Політика
Дата публікації

Макаревич про референдум в Криму: люди самі винні

Макаревич про референдум в Криму: люди самі винні
Джерело:  online.ua

Російський рок-музикант Андрій Макаревич заявив, що не збирається відвідувати анексований Росією Крим, а також наголосив, що жителі півострова самі винні в ситуації, що склалася після референдуму. Він також сподівається, що конфлікт навколо Криму вирішиться домовленостями, передає ONLINE.UA з посиланням на "Эхо Москвы". 
"З цією територією вийшло не дуже красиво", – зазначив лідер гурту "Машина времени".
На запитання, чи винні люди, він відповів: "Думаю, що вони винні. Тому що якщо це зроблено справді за бажанням переважної більшості, як нам пояснюють, це все одно не дуже правильно, тому що існують закони і міжнародні домовленості... Я не буду комфортно почуватися, опинившись там", – зізнався співак.

Він також підкреслив, що інформація про референдум, яку можна знайти в ЗМІ, не відповідає дійсності.

"Нам розповідають про референдум, але я маю своє уявлення про цей референдум... Хтось прийшов і голосував, а хтось не прийшов і не голосував... З іншої держави з'являються зелені чоловічки і проводять у тебе референдум. Що це таке?", - додав Макаревич.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Макаревич в черговий раз висміяв режим Путіна в Росії після скандалу з нецензурною лайкою актора Роберта Де Ніро на адресу Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?