Макаревич різко висловився про Лозу, той "не очікував"
Категорія
Світ
Дата публікації

Макаревич різко висловився про Лозу, той "не очікував"

Макаревич різко висловився про Лозу, той "не очікував"
Джерело:  online.ua

Російський музикант і лідер групи "Машина времени"  Андрій Макаревич різко висловився про співака Юрія Лозу, який розкритикував легенд року Led Zeppelin і The Rolling Stones.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського радіопродюссера і радіоведучого Михайла Козирёва.


Козирёв оприлюднив запис з цитатою слів Лози про те, що 80% пісень Led Zeppelin заспівані і зіграні погано, і тому їх неможливо слухати, а Rolling Stones жодного разу не налаштували гітару.


"Ось біда-то. А Юра наш все вміє - тільки нікому на**р не потрібен", - прокоментував запис Андрій Макаревич.


"Ну вже від тебе-то точно не очікував. Миша зробив тизер, а ти повівся як дитя мале. А з приводу потрібен-не потрібен, хіба нам про це судити?", - Відповів на коментар Макаревича Юрій Лоза.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Лоза заявив, що вокаліст The Rolling Stones Мік Джаггер  співає дуже брудно і домагається певної ноти, починаючи нявкати, квакати, крякати, під'їжджати під ноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?