Макаревич розповів, як пропаганда добралася до продавщиць в магазинах
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макаревич розповів, як пропаганда добралася до продавщиць в магазинах

Макаревич розповів, як пропаганда добралася до продавщиць в магазинах
Джерело:  online.ua

Російський музикант і лідер знаменитої рок-групи "Машина часу"  Андрій Макаревич  поділився прикладом нещадної російської пропаганди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.


Макаревич розповів, як їхав додому в Нову Ригу під Москвою і заїхав в торговий комплекс, де всі продавці зустріли його у військових пілотках: "Вид, прямо сказати, дурнуватий, причому вони це відчувають", - розповів музикант.


"Я, зрозуміло, питаю - а чому відразу не в касках і де, власне, автомати?" Нам наказали..." - винувато, ховаючи очі. Хто??! Мовчать. Господи, спаси нас, грішних...", - додав Андрій Макаревич.


Користувач Володимир Дашкевич прокоментував запис: "21 століття, вчора вночі Ілон Маск посадив ракету на платформу, в Японії створили процедуру зміни одного гена... У Росії наказали одягнути пілотки і рейтузи з начосом... Зі святом, православні!!"



Як повідомляв ONLINE.UA,  лідер "Машини часу" публікував сумну статистику, згідно з якою, при правлінні президента РФ Володимира Путіна, Росія зазнає великих збитків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?