Макрон пояснив, як врятувати світ від масштабного хаосу
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон пояснив, як врятувати світ від масштабного хаосу

Макрон пояснив, як врятувати світ від масштабного хаосу
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що необхідно зробити Європу більш сильним та більш впевненим гравцем у світі, який міг би запобігти хаосу на світовій арені, передає ONLINE.UA з посиланням на Euractiv.

Варто зазначити, що французький лідер та канцлерка Німеччини Ангела Меркель в останні дні використали серію військових ювілеїв для об'єднання проектів проти популістських та націоналістичних сил у Європі та ізоляціоністської політики Дональда Трампа. Макрон висловив тверду підтримку Меркель щодо низки реформ, спрямованих на зміцнення Європи.

 "Європа, і всередині неї франко-німецька пара, зобов'язана не допустити, щоб світ скотився в хаос, і вести його шляхом миру. Саме тому Європа повинна бути сильнішою ... і отримати більше суверенітету ", - сказав Макрон.

За його словами, саме Європа першою проштовхувала ідею зеленої енергетики та протидії зміні клімату, і зараз найбільш сильно наполягає на багатосторонніх підходах до торгівлі, безпеки, міграції та екологічної політики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Франції  Еммануель Макрон хоче зменшити залежність ЄС від американських військових, а тому планує висунути нові пропозиції для Європейського союзу з метою підвищення його безпеки. З цією заявою французький лідер виступив перед послами в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?