Макрон зробив скандальну заяву про українських мігрантів
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон зробив скандальну заяву про українських мігрантів

Макрон зробив скандальну заяву про українських мігрантів
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон у своєму інтерв'ю місцевому виданню заявив про так звані "нелегальні українські банди". Варто зазначити, що політик порівнював їх з легальними туристами з африканських країн, передає ONLINE.UA з посиланням на "DW".

Що цікаво, на батьківщині французького лідера одразу ж звинуватили у спробі підіграти прихильникам правих поглядів перед виборами 2022 року.

"Я надаю перевагу легальним мігрантам Гвінеї чи Кот-д'Івуару. Це куди краще, ніж нелегальні банди з України чи Болгарії", - сказав Макрон.

Опозиція заявила, що таким чином Макрон хоче підіграти прихильникам правих поглядів та відібрати голоси у Марі Ле Пен на майбутніх президентських виборах. Проте на захист Еммануеля Макрона став французький уряд. Там заявили про важливість звернення президента до усіх французів і через усі засоби масової інформації.

Як повідомляв ONLINE.UA, жодного прориву під час зустрічі Путіна й Макрона не відбулося. Президент РФ знову розповідав колезі про невиконання мінських домовленостей та провині української сторони у цьому. Він також заявив про оптимізм щодо контактів із Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?