Макс Барських скасував концерт в Німеччині через стан здоров'я
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макс Барських скасував концерт в Німеччині через стан здоров'я

Макс Барських скасував концерт в Німеччині через стан здоров'я
Джерело:  Instagram

Український співак Макс Барських був змушений скасувати свій концерт в німецькому місті Мелле, який був запланований на 4 червня. Причиною стала надмірна втома.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співака.

Читайте також: Полякова показала, як Барських допоміг їй збити температуру перед концертом: з'явилося відео

"Трапляється так, що наші плани рушаться: я з великим жалем пишу цей пост і говорю, що сьогоднішній концерт в місті Мелле, Німеччина не відбудеться за станом мого здоров'я. Практично щодня впродовж місяця ми з вами обмінювалися енергіями на концертах, але інколи сили вирушають і потрібно зробити коротку паузу, щоб призбирати їх і рухатися далі. Я і моя команда зробимо все залежне від нас, щоб концерт в місті Мелле відбувся до кінця цього року. Що стосується останніх виступів і сольних концертів – вони відбудуться згідно з афішами у ваших містах! Через пару днів я буду в строю і знову зможу розділити з вами свою любов і музику!", – поділився артист.

Як повідомляв ONLINE.UA, пісня Макса Барських під назвою "Тумани" була визнана найпопулярнішою в 2016 році. За хіт співака проголосувала найбільша кількість слухачів радіо NRJ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?