Маленьке янголятко: зірка "Гаррі Поттера" вперше показав свою доньку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Маленьке янголятко: зірка "Гаррі Поттера" вперше показав свою доньку

Маленьке янголятко: зірка "Гаррі Поттера" вперше показав свою доньку
Джерело:  online.ua

Талановитий британський актор Руперт Грінт, який став всесвітньо відомим після зйомок у фільмі про чарівника Гаррі Поттера, в травні 2020 року вперше став батьком. Його дружина, акторка Джорджія Грум, народила донечку. Й хоча Руперт не надто полюбляє розповідати про своє особисте життя, фанати отримали змогу побачити, як виглядає первісток їхнього улюбленого актора. Грінт неочікувано для всіх зареєструвався в Інстаграмі й опублікував перше фото з крихіткою. Варто зазначити, що за лічені години на зірку Голлівуду підписалися понад 2 млн осіб, передає ONLINE.UA.

У стрічках про "Гаррі Поттера" Руперт Грінт зіграв роль рудого друга головного героя — Рона Візлі. Його акторську гру завжди високо оцінювали не тільки кінокритики, а й прості глядачі, як зізнаються, що кращого Рона просто не можна уявити. Популярність актора з роками тільки зростає. Можливо, саме тому перше фото Руперта в Інстаграм вподобали вже 1,9 млн користувачів. На світлину Грінта одним з перших відреагував його колега та друг Том Фелтон, який у фільм про Гаррі Поттера зіграв Драко Малфоя.

"Привіт, Інстаграм! Я запізнився лише на 10 років, але ось я тут. Я тут, щоб представити вам Венсдей Джі Грінт. Бережіть себе!", — прокоментував свою чарівну світлину з донечкою Руперт Грінт.

Фанати актора у коментарях зізнаються, що дуже втішені бачити його таким щасливим та з малятком на руках.

"Маленьке янголятко! Бажаю, щоб вона завжди була щасливою зі своїми батьками; ви просто неймовірні; щасливий молодий батько, на тебе приємно глянути! знову розцвів; а я відчуваю себе такою старою, коли розумію, що наш Рон вже став батьком; а де ж матуся? вимагаємо фото з нею також; обожнюю тебе! Дуже рада, що ти щасливий; яка ж вона крихітна: ось ми й побачили маленьку Візлі", - коментують світлину фанати Руперта Грінта.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джоан Роулінг зізналася фанатам, що Гаррі Поттерів було двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?