Маленький Володимир: Акунін хльостко висловився про путінську Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Маленький Володимир: Акунін хльостко висловився про путінську Росію

Маленький Володимир: Акунін хльостко висловився про путінську Росію
Джерело:  online.ua

Знаменитий російський письменник Григорій Чхартішвілі (Борис Акунін) прокоментував  відкриття пам'ятника князю Володимиру в Москві, в якому брав участь президент Росії Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чхартішвілі.


«Се вид вітчизни, лубок. У зведенні різних інших новин по британському ТБ раптом побачив репортаж про сьогоднішню московську маніфестацію. Ніби з боку, сторонніми очима», - написав Акунін 4 листопада.


«Нескінченні портрети вождя, забіякуваті слогани, в першому ряду тьмяні дядьки з бравурно-кислими обличчями - еліта країни. Коментатор безпристрасно переводить речівки, нічого образливого не говорить, просто показує і пояснює - як по каналу «Дискавері» про життя іншої цивілізації», - продовжив Акунін.


«Інтерв'ю з патріотичної дамою («Це наша країна, наші традиції »). Інтерв'ю з Жириновським, він говорить по-англійськи, як комічний дикун з мультика. Маленький Володимир відкриває пам'ятник великому Володимиру. Важко чогось», - резюмував Акунін.


Читайте також: Путін присвоїв собі великого київського князя: з'явилося відео


Акунін також опублікував відповідну фотографію.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах посміялися над відкриттям пам'ятника київському князю, хрестителю Київської Русі Володимиру біля Кремля і припустили, що незабаром Москву назвуть колишнім Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?